Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32235
View
221
Reply

Zarina Anjuling bercerai kali ke 2 dgn Yas [Update: Meroyan kt FB live,sesi ungkit mengungkit.. mengaku bela bewak, sampai jamban umah mentua pun nk claim!!]

[Copy link]

Author: Noraniza_Iblis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2021 10:27 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Noraniza_Iblis at 10-5-2021 08:33 PM

Pelakon sensasi Zarina Anjoulie bercerai buat kali kedua dengan suaminya, Eilyas Azhar hanya selepas dua bulan kembali rujuk Mac lalu.
Pendedahan tersebut dibuat Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul menerusi sebuah entri dalam akaun Instagramnya sebentar tadi.
Ramai tanya betul ke Anju (Zarina) dan Yas (suami) dah cerai. Yes, betul kami dah cerai, tulis Zarina.
Dalam muat naik Insta Story Zarina turut menulis mengenai penceraiannya.
Pengumuman, aku dah cerai buat kali kedua, tulisnya.

anju.jpg

Zarina bagaimanapun tidak mendedahkan punca perceraian kali keduanya ini.
Pasangan itu pernah bercerai kali pertama pada Februari lalu selepas enam bulan mendirikan rumah tangga.
Tidak sampai sebulan kemudian, Zarina dan bekas suaminya rujuk semula kerana tidak mahu berputus asa dengan perkahwinan yang dibina pada 17 Julai tahun lalu selepas empat tahun bergelar ibu tunggal.
Terdahulu, Zarina pernah mendirikan rumah tangga dengan lelaki berasal dari Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.
Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya hampon Mcm main kawin2 masa kecik ye kau Anjuling
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:30 AM | Show all posts

Zarina Anjoulie Bercerai Kali Kedua Selepas Rujuk Dua Bulan Lepas

Baru je rujuk kembali selepas bercerai Mac lepas, Zarina Anjoulie mengesahkan dia bercerai kali kedua dengan
Eilyas Azhar
.



Foto: IG





Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah cerai. Yes, betul kami dah cerai, tulisnya melalui Instagram.



Pengumuman, aku dah cerai buat kali kedua, tambahnya.





Foto: IG


Namun pelakon tersebut tidak mendedahkan punca penceraian kali keduanya ini.



Sekadar info, pasangan ini bercerai kali pertama selepas enam bulan kahwin.



Foto: IG




  

Tak sampai sebulan dah rujuk kembali.



Sebelum ini Zarina pernah kahwin dengan lelaki Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.



Hasil perkahwinan, Zarina dikurniakan anak lelaki Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun. -CARI



Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite baru ke cite lama? Confuse
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerai semula??

Apa yg kurang kt jntan tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga ig reviews pun tibe naik. Good job
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tokchik: Cerai semula??Apa yg kurang kt jntan tu

cite baru, cerai balik lps Rujuk February
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:48 AM | Show all posts
Mengenangkan cara percakapan si anju ni tak mustahil la kot suami dia hilang sbar..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:53 AM | Show all posts
lahai cerai balik pulak... lepas tu nanti dengar rujuk lagi...

begitu lah seterusnya sampai abang jamil ma***s
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ewah dia buat mudah ja ehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:56 AM | Show all posts
ada skali je lagi peluang...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:59 AM | Show all posts
cam kapel2 lak...jap kapel..jap break..taik...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:04 AM | Show all posts
semoga meraka TIDAK ditemukan semula............
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:05 AM | Show all posts
da tua bangka pun main pondok2 ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:07 AM | Show all posts
yas suh support anju.. lapar attention katanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:08 AM | Show all posts
sweetgirl replied at 3-5-2021 02:53 AM
lahai cerai balik pulak... lepas tu nanti dengar rujuk lagi...

begitu lah seterusnya sampai aban ...

tak boleh sis, tinggal sekali je lagi peluang. kalau rujuk & cerai balik walaupun talak 1, dah tak boleh rujuk semula dah.. dulu opismate meols ada macam ni, asik cerai-rujuk-cerai-rujuk, cerai kali ketiga terus janda dia sambar dato mana ntah.. now aman-aman jaa dah jadi datin.. kawan meols tu pulak, makan hati..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:11 AM | Show all posts
Themilo replied at 3-5-2021 11:08 AM
tak boleh sis, tinggal sekali je lagi peluang. kalau rujuk & cerai balik walaupun talak 1, dah tak ...

padan la muka kawan u tu.. da murah sgt lafaz cerai kan.. menyesal pun x guna
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Skang tgh bergaduh kt ig story masing.. siap nk bakor2 bag.. hmmm.. nth lahhh..  mcm bebudak.. anju mintak balik beg gucci yg dia dh bg kt yas..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:13 AM | Show all posts
kalau tgk kat ig story si yas, dia bangkitkan isu maruah, isu sugar mummy, mcm si anju tuduh yas ni makan duit bini gitu


lepastu beg gucci apa tah si anju bagi ke yas dolu2, masa cerai kali pertama, yas dah pulangkan semua barang yang anju belikan termasuk bag tu. lepas rujuk, anju paksa suh amik semula

now cerai kali kedua, si anju mintak pulak beg tu

hihihi maybe bercerai kerana duit???
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sometime bila iols fikir bubuh nama anak sgt la penting sbb nama kita kadang boleh define our character. When i see her full name.. but unique la i like
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list