Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Sila claim disini
12Next
Return to list New
2947
View
37
Reply

Ubat kuat untuk si dia

[Copy link]

Author: Sineong    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai assalamualaikum. Selamat berpuasa. Maaf tanya soalan sensitif di bulan mulia lagi2 10 malam terakhir.

Boleh tak cadangkan supplemen ubat kuat lelaki yang selamat dan berkesan. Sy ada tengok content dekat tiktok oleh seorang doktor, dia syorkan ezerex. Ada sesiapa pernah guna ke? Atau berkesan ke kalau kita guna supplemen dekat farmasi yang ada tongkat Ali? Kene makan berapa lama ye baru berkesan sebab selalunya supplemen ambil masa untuk nampak kesan ke cepat bertindak? Ada side effect ke?
Suami saya ada anxiety tapi buat masa ni dia dah stop dahulu makan ubat psychiatry.

Masalahnya macam ini. Suami saya ni seakan susah nak bernafsu dan susah nak keras. Bila keras cepat pula pancut, saya pun tak sempat. Bila ada guna tisu magic dia susah nak keras , bila dah keras tengah game layu pula.

Suami saya dia kurang aktif. Kerja nya depan komputer dari pagi sampai malam. Dia sibuk memang xada masa nak bersenam. Sepanjang pkp ni dia duduk buat kerja dalam rumah, rehat sekejap pun untuk makan solat pergi tandas. Kalau cuti ahad pun dia tolong kemas rumah dan tidur. Adakah sebab itu dia xada stamina? Nak ajak seks pun kene tunggu hujung minggu, tapi saya yang kecewa.


Sebelum makan ubat anxiety tu dia memang kurang minat seks, tapi lepas makan dan lepas stop ubat tu lagi tak minat. Kadang2 selalu nampak dia tertekan sebab kerja tapi yelah.. siapa yang xada nafsu kan. saya tertekan sangat.. Kadang2 bila sy kecewa dia pujuk saya tapi saya tetap sedih. Dia suruh carikan ubat untuk dia tapi saya takut nak beli yang pelik2 dan ada side effect lagi2 dia ada anxiety. Jadi ingat nak consume pil herba dekat farmasi .. Ok tak agaknya? Please helppppp
028154200_1585831995-charles-deluvio-0v_1TPz1uXw-unsplash.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 09:57 AM | Show all posts
try beli pil tupai jantan, murah dan senang didapati, tp risiko.. heheeh heart attack klu ada masalh jantung.. hihi


rasanya dia kena stop kan kurang kerja dulu la.. pastu... p jalan2 release stress tu dlu baru la bawah tu bleh kerja mih mih
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi la minta doktor prescibe VIAGRA

kompom berjam keresssss...

Kawan saya guna separuh pill je..3 jammmm tokleh kendur haa

Ce cite..nk wat pe 3 jam kotey kereh gitu..tapii pi jumpe doktor duluuu..n bli yg asliii


Sex nii MIND matter...klo minda tak set for it susah laaa tu kne ada stimulator..kne ada perangsang...kne ada yg paksa gitu

Baik.baik obat tepi jalan..takut bnyk racun okk

Saya syor pi jumpe doktor tanya bleh guna Viagra tak..oang de jantung problem tokleh..fatal ok aaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya TT dan suami..semoga dpt cari jln...jgn suka2 beli produk online..better jumpa pakar sakit tuan minta pendapat kesihatan...

Dan janganlah asyik fikir sek 24jam...maaf sekadar menasihati
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.. Dia anxiety sbb apa? Is he a smoker/drug user?

Benda secara alami lagi baik
Try ajak senam sama2 dlu..
Ubat2 ni takut bg side effect. Nnt xselesai masalah ni.. Masalah lain plak mai
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyak belacak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 4-5-2021 09:57 AM
try beli pil tupai jantan, murah dan senang didapati, tp risiko.. heheeh heart attack klu ada masalh ...

Tanak la sis. Takot kang sakit lain pulak. Sy syg laki saya tu.  Hehe..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 4-5-2021 12:54 PM
Kesiannya TT dan suami..semoga dpt cari jln...jgn suka2 beli produk online..better jumpa pakar sakit ...

Mahal jugak tu nk jumpa pakar. Hehe. Asyik terfikir sebab tak puas kot.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-5-2021 01:56 PM
Hmm.. Dia anxiety sbb apa? Is he a smoker/drug user?

Benda secara alami lagi baik

Dia dulu merokok sekarang tak.. dadah x..

Nak senam tp sy pon malas senam sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nu prep..so far okey jer..tapi kena maintain makan..bukan makan masa nak on jer.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sineong replied at 4-5-2021 04:57 PM
Dia dulu merokok sekarang tak.. dadah x..

Nak senam tp sy pon malas senam sekarang.

Siapa kata senam kena g gym dik.. g jln petang2 kt taman xpon klu xnk peluh, cuci mata kt shopping mall pon ok da for a start..dgn syarat 10k steps and blk tu xmelantak makan la. Without u knowing tgk2 je dh turun berat.. Nnt br mai keinginan bila bdn da ringan. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sineong replied at 4-5-2021 04:57 PM
Dia dulu merokok sekarang tak.. dadah x..

Nak senam tp sy pon malas senam sekarang.

try check sugar dia jugak, beli yg boleh cucuk2 tu detect sugar level. my husband dulu camni, then dah tukar diet alhamdulillah ada beza
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sineong replied at 4-5-2021 04:56 PM
Mahal jugak tu nk jumpa pakar. Hehe. Asyik terfikir sebab tak puas kot.

Btw suami awk ada penyakit tak..kencing manis ke..?kesian la sebab tak puas

Kwn i..suami dia guna magic tissue boleh tahan lama..mungkin lain org lain efek.

Cubalah contact dr ismail tambi.pakar sakit tuan.cuba cari fb atau ig dia...dia ni lama berpuluh thn dah dlm bidang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 4-5-2021 05:47 PM
Btw suami awk ada penyakit tak..kencing manis ke..?kesian la sebab tak puas

Kwn i..suami dia gu ...

Magic tissue ni pakai camne
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-5-2021 08:04 PM
Magic tissue ni pakai camne

Tisu basah...yg dah letak something utk bg tahan...lap2 je kat bhgian lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 4-5-2021 08:06 PM
Tisu basah...yg dah letak something utk bg tahan...lap2 je kat bhgian lelaki

That something tu safe chemical thingy?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-5-2021 11:21 PM
That something tu safe chemical thingy?

Ya..basuh sblm bersama takut effect tu kat pasangan. Ado smp sahur 2 2 x game karang..hahhha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ce try fulvic plus
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
_RedRabbiT replied at 5-5-2021 12:11 AM
Ya..basuh sblm bersama takut effect tu kat pasangan. Ado smp sahur 2 2 x game karang..hahhha

Walau dh basuh lepas wipe pakai tisu tu, masih akan berkesan jua kpd lelaki kah?

Takot terbasuh sekali plak yg kt tisu tu, masih berhasil kah?

Mmg selamat lah kiranya ya?

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Weols husband and wife maintain our libido dgn bersenam & berurut for improving blood circulation...  dah 40s ni mcm2 la
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list