Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15862
View
124
Reply

"Tak Serik, Neelofa & Lelaki Lebai Dia Tu Perlu Dipenjara" - Asiah Jalil

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 01:20 PM | Show all posts |Read mode
Lama tidak mendengar namanya, kali ini peguam yang juga aktivis kontroversi Asiah Abd Jalil tampil menggesa Neelofa dan suaminya, Pencetus Ummah (PU) Riz dipenjarakan.




Kredit foto: FB/IG




Tegasnya, undang-undang lebih tegas wajar dikenakan kepada selebriti terbabit memandangkan mereka kelihatan tidak serik melanggar larangan merentas negeri.


Selepas ke Langkawi, pasangan itu sekali lagi mencetuskan kemarahan ramai dengan berkunjung ke Pusat Perniagaan Nilai 3, Negeri Sembilan, baru-baru ini.


Malah, mereka dilihat seolah-olah memperlekehkan undang-undang di negara ini.




Kredit foto: FB




Katanya, mereka sudah tidak sesuai dikenakan kompaun saja. Sebaliknya, pasangan itu perlu didakwa di mahkamah dan dijatuhkan hukuman penjara.


Asiah kemudian memuat naik hantaran baru yang menyindir pengacara dan usahawan itu dengan memberi bayangan 'plot' yang biasa dilakukan Neelofa.




Kredit foto: FB




Mungkinkah mahkamah bakal mempertimbangkan kata-kata Asiah terhadap Neelofa? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahkamah kan berat sebelah jugak bg golingan selebet ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MO dia dah boleh agak dah hahahhahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol semua orang tau MO jahlop. Utk kekal relevan rela hidup dikecam hari2
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:35 PM | Show all posts
kenapa puriz masih berdiam dan mampu senyum?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnye stesen tv gam both laki bini sebab mempermainkan undang2. Cepat mereput. Yahuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple jauhhh sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
msel replied at 4-5-2021 01:56 PM
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple j ...

Dua Dua nampak busok...
Dah macam kapel dari bangladesh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian betul jahlop. desperate much for attention?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
penjarakan je, biar bawak title bekas banduan tu sampai mati

setakat denda tu deme2 ni dah tak heran dah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjarakan sebulan pun takpe. Nanti mesti hari-hari ada news pasal Jah. Kemudian, keluar penjara, mesti Jah ada banyak content for her ig. Pengalaman manis, buruk di penjara. Lepas tu Jah boleh buat CSR programme di penjara tersebut. See Jah...its not a bad thing untuk dipenjarakan. Silap silap makin popular lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:19 PM | Show all posts
msel replied at 4-5-2021 01:56 PM
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple j ...

Yela iols pn rasa sejak kawen ni makin lama nampak kepam je laki hajah ni.
husnuzon jela hajah xsempat siapkan laki
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tepat point kecaman ini kali. Selalu kat forum je, takde di heran kot dia. Ni dah public sangat kena kecam secara point form.

Nak tgk lofa jwp isi point form tu kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:22 PM | Show all posts
terbaik laa ada peguam bersuara....

beita lepas nih keluar la..

Bekas Banduan Neolofa melancarkan produk baru...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
laki lopa ni x malu ke hari2 kena kecam sbb tindakan bodoh bini dia? lopa xpelah dah biasa dikecam. xkn laa si haris ni senyap je. si mosus ckp suka lofa pandai pulak sound reporter tp kes langgar sop diam x berkutik
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:56 PM | Show all posts
somehow aku setuju dgn minah asiah ni

this time only la

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyOnEarth replied at 4-5-2021 02:19 PM
Yela iols pn rasa sejak kawen ni makin lama nampak kepam je laki hajah ni.
husnuzon jela hajah xs ...

dgn baju tak bergosok nya, berkedut seribu haha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:25 PM | Show all posts
yess... dari aritu iols pertikai knp dia x kena penjara, yg instafamous tu kena penjara, hakim bg justifikasi memberi cth x baik pd followers. hello, followers hajjah lg berkali ganda byak kot, penjara sebulan pls
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:58 PM | Show all posts
penjara .. penjara .. penjara...

dah la kepamm
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuh smpai Asiah Jalil pon bengang. Jah mesti masih gembira ingatkan ni publisiti. Walhal..... zmn kejatuhan. Xpernah lg i jumpa manusia yg berubah pakaian ke arah lebih elok tp makin ramai org benci. Benci bukan sbb ujian utk jah tp benci sbb keluar habis perangai sebenar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list