Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6112
View
303
Reply

[Tempatan] Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1442H dari Warga CARI

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-5-2021 08:09 PM | Show all posts |Read mode
FC ucapkan Selamat menyambut Hari raya Aidilfitri buat semua ...

Maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa , tersilap bicara menyinggung perasaan , maaf yer ...




Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-5-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya pun nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Semoga sihat selalu hendaknya semua warga Cari Forum

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingin memgucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua warga Cari forem baik di pihak admin, pihak momod dan geng geng forumer.

Pecah kaca pecah gelas.
Sudah baca harap balas.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya mengucapkan Selamat Hari Lebaran khusus buat aktor Zul Ariffin. Tak lupa juga ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat @Ritacomels  @Nana_Man dan @Na_Ni dan warga Forum cari amnya. Maaf Zahir Batin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun nak ucapkan Selamat Meyambut Aidilfitri untuk warga forum. I doa sangat pandemic ni akan berlalu and dapat balik kampung, bercuti, jalan jalan, buat kenduri and macam macam la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya PKP 3.0 uollsss... Kepada warga porom org muo & melake dan seluruhnya..enjoy your raya in your own way. Stay safe.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:39 PM | Show all posts
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua warga Forum Cari!

Maaf andai ada yang terasa hati dengan penulisanku selama ini. Semoga kalian sudi memaafkan salah dan silap ku dan teruskan berkongsi maklumat dan meraikan pendapat sesama kita.

Buat yang tidak dapat beraya bersama ibu, ayah dan sanak saudara di kampung halaman terchenta, bertabahlah dan sama-sama kita berdoa agar wabak penyakit yang melanda dunia pada hari ini akan berlalu pergi sepantas angin. Aamiin...

*insertsuarasaloma*

Selamat, Hari Raya
Kepada Saudara sertã Saudari
Setahun, Hanya sekali
Merayakan hari yang Mulia ini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya pada semua orang,
Tahun ini saya beraya sorang2...
Semoga semua sihat2 hendaknya dan maaf zahir batin...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Slmt hr raya uols..i betul2 berhrp this time is the last raya dlm pkp....so tlglah uols..please, patuh sop....kalau xder keperluan, xyahlah merentas..lagipun pos skrg dh ok..xmcm masa pkp dulu...please..kalo uols behave, i percaya next year kita blh beraya dgn org tersyg...so please...tlglah jaga sop...ini tngjwb kita sma bukan sndr2...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:47 PM | Show all posts
Aku pun nak ucap Selamat Hari Raye pada korang semua dengan pesanan jangan datang ke rumah.

k bai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya nak ucap selamat hari raye terutama sekali pada kande piropuraaa.. i love uuuuuuuuu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhari raya di 1 Syawal,
Memakai selipar Muslim Friendly,
Harap raya tahun ini Covid terkawal,
Baru dapat raya dengan senang hati.

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya buat warga forum.. walau ada yang tak sekepala tak sependapat, raya semua happy sebulan kita dah berjuang moh le happy walau tak berapa happy. Semoga tahun depan tak mau dah raya pkp #kitajagakita

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada semua warga Forum Cari...

Selamat Hari Raya
AidilFitri mulia
Ampun maaf dipinta
Mensuci hening dosa
Setahun menghilang
Sekarang menjelang
Hari yang bahagia
Selamat Hari Raya
Seruan kita untuk semua
Selamat, Selamat Hari Raya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya untuk warga forummmm yg mana i pernah tercarut, tergaduh tercari pasal tu...lepasni boleh sambung gaduh lagi... Semoga tahun depan takde lagi syarat ziarah untuk org dalam rumah yg sama sahaja.. Aminnn

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 11-5-2021 08:19 PM
Saya mengucapkan Selamat Hari Lebaran khusus buat aktor Zul Ariffin. Tak lupa juga ucapan Selamat Ha ...

Selamat hari raya. Maaf Zahir Dan Batin. Muacksss!!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Hari Raya Aidil Fitri PKP 3.0. Ucapan mohon ampun dan maaf. Sila duduk di rumah. Makan juadah raya bersama isi rumah sambil nonton movie.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya semua. Maaf Zahir dan Batin. Semoga pandemik ni cepat-cepat berlalu dan semua orang dapat berjumpa  dengan ahli keluarga tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua warga forum cari. Maaf zahir dan batin. Dgn ucapan jgn mental sebab x dapat beraya dan balik kg rentas negeri jumpa mak ayah dan adik beradik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list