Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
55039
View
561
Reply

Nabila Huda Positif Covid-19, Hilang Deria Bau, Batuk Dan Selsema

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tajuk drama pon psl kobit kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru tgk ig die selamba je berbuka puasa dgn anak n hubby bukak pintu bilik. Bukan patut isolate ke? Bengap ke? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla Okla.. salah rakyat marhaen
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa nak salah kan org, benda tak nampak, kita pun taknak jadi pembawa, bukan time nora tiz kena dorang ni shooting sesama ke, dgn takde mask nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia yg merata merayau.. rapat2 no social distance memang risiko lah kena... lagi nak kata manusia lain punca.
Btw.... moga artis2 ni belajar sesuatu lah ya... lebih sakit jiwa x dpt raya dgn keluarga sedangkan 1 rumah kot... banding kena covid.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 12-5-2021 08:41 PM
Covid ni banyak mengajar aku memahami bahawa retis retis ni a different species jadi aku tak perlu s ...

aku tengok retis ini since pandemic, value dorang dah takde. Popularity, exposure semua makin merundum hehe. So nampak lah side dorang ini which is marhaen jugak kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 09:45 PM | Show all posts
Kan au dah cakap...retis ni memang bodoh..dari si tua bangka sampai la ke BBNU..sama aja penyakit
biol dan bahalol nya tu.
Hari tu kan ada forummer cakap...next will be Nabila Huda akan positive after ND dan TZ,
sebab diaorang lepak sama2 kan....betol la...dia yang memborah keluar gader2 lagi ada hati nak salahkan
orang lain lak......phui....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-5-2021 09:34 PM
aku tengok retis ini since pandemic, value dorang dah takde. Popularity, exposure semua makin meru ...

Negara barat pon bukan idola kan sgtbpon retis mcm ummah asia. Negara barat yg idolakan sgt retis2 ni mostly USA dgn UK je
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah contoh org yg indenial, yg ko berhuha sana sini tu tak kira. Last2 salahkan org lain puih
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik haritu siap holiday sesamerrrr syiok bbq bagai di la hilir
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah tekaan acik forumer kat thread nora danish tu cakap next yang akan kena covid is abil. Sebab lepak sama-sama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 12-5-2021 10:11 PM
Negara barat pon bukan idola kan sgtbpon retis mcm ummah asia. Negara barat yg idolakan sgt retis2 ...

Haha and mostly yang idolakan retis Msia ini suka support gila namati, obsessed ke pe, banyak acik pacik kepam skema2. Kalau kau pergi tempat high end, mcm mk, kl area ke apa, dorang boo kan aja retis Msia ini bila jumpa
Ada tu yg tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
In the place korang follow sop tak? Kalau dah berpeluk bagai maknanya xde sop la. Dah kata jangan salam pi salam juga, nak peluk juge
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok lah dah kena...patut muhasabah diri..ni merempan pulak..padahal diri sendiri yg cari pasal...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia.yg klr,marah org...puihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia nak salahkan orang yg dia kena covid.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak merempan jugak ke. Padahal gambar dia bersosial banyak je. Skrg nak salah kan org lain pulak. Yela, tak dapat nak post gambar 1st raya sedondon tuk feed followers kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 12-5-2021 08:41 PM
Dia gelak kuat2 mulut ternganga tu ingat corvid tak boleh tersebar ke? Ntah2 ramai yg kena corvid da ...

betul. nora tu boleh aja bgtau tanpa blame sesiapa. tizz pun. yg abil ni kenapa nak salahkan org? buruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia yang join bukan sesapa paksa kan? Ah pastu salahkan orang pulak? Kalau betul jaga sop ok je. Orang nak peluk ke apa ke ckp la social distancing. Ni dia yang pegi hulur badan ujung2 salahkan orang bagi dia penyakit. Eh apo?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:57 PM | Show all posts
Selamat Hari Raya

  



  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list